Om Temtora

Temtora ApS blev stiftet i 2021, og er et danskbaseret forbrugsafregningsselskab. Forbrugsafregningen foretages via vores egenudviklede platform med forbrugsmålere leveret af tyske Innotas der er DS/EN 834 godkendte for en sikker måling. Temtora er ISO 9001 certificeret og har ligeledes certificering i montering, skalering samt servicering af varmefordelingsmålere. Temtoras egenudviklede platform muliggør, at forbrugeren kan tilgå oplysninger om sit eget forbrug på daglig basis. Administratoren har via platformen mulighed for at indtaste navneoplysninger på lejerne, indtaste oplysninger om forbrugsregnskabet samt bestille et lejerskifte.   

Temtora henvender sig til private udlejere, boligforeninger, ejerforeninger samt boligadministratorer og tilbyder en innovativ og sikker løsning til en konkurrencedygtig pris.

Temtora tilbyder forbrugsafregning af vand og varme. Som den eneste i branchen tilbyder Temtora en FullService løsning, hvor udlejere ikke faktureres for forbrugsmålere, Vi tilbydere endvidere flere innovative løsninger, med fokus på miljø samt sikkerhed. Dertil har brugerne mulighed for at opsætte forbrugsalarmer, hvilket forventeligt vil give et større fokus på eget forbrug og dermed en stor grøn besparelse.